Volledig scherm
Bas Nijhuis zal wellicht op een andere datum te bewonderen zijn in Wemeldinge © BSR Agency

Bas Nijhuis niet naar Wemeldinge, maar naar Litouwen

WEMELDINGE - Scheidsrechter Bas Nijhuis zou dinsdagavond te gast zijn bij Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland, maar dat optreden gaat niet door. Nijhuis is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de EK kwalificatiewedstrijd tussen Litouwen en Portugal. 

,, Een mooi bericht voor Bas, maar voor ons wat minder. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de openingsbijeenkomst van het nieuwe seizoen af te lassen‘’, laat de vereniging op haar website weten. Zij zullen in overleg met Nijhuis nu op zoek naar een nieuwe datum om de bijeenkomst te houden. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Olympia laat Goes kansloos in Zeeuwse hockeyderby
    OVERZICHT

    Olympia laat Goes kansloos in Zeeuwse hockeyder­by

    VLISSINGEN - De hockeysters van Rapide wonnen ook de tweede wedstrijd overtuigend in de derde klasse. Hoeksche Waard werd met 0-3 kansloos gelaten. Een klasse lager won Olympia eveneens twee keer op rij. De derby bij Goes werd met 1-4 afgesloten. Walcheren was ongelukkig bij Tempo in Bergen op Zoom. In de slotminuut zag dat team een verdiend gelijkspel aan zich voorbij gaan. Bij de mannen won Goes met riante 5-1-cijfers van Spijkenisse. Walcheren ging in een doelpuntrijk duel met 7-4 onderuit bij DDHC.