Volledig scherm
© Creative Commons

Atlas en Togo maken kans op dubbel tijdens Zeeuws Korfbal Spektakel

VLISSINGEN - Atlas heeft zich in poule 2 van het Zeeuws Korfbal Spektakel als eerste geplaatst voor de finale. 

De ploeg uit Ritthem was woensdag met 25-18 te sterk voor Stormvogels uit Westkapelle. Donderdagavond bepalen Tjoba en TOP 2 wie de andere finalist wordt in poule 2. 

Dan spelen Ondo en Swift ook. Tijdens dat duel is de inzet een finaleplaats in poule 1, de sterkste groep. TOP is daarin al zeker van de finale.

De finalisten in poule 3 zijn al bekend. Luctor en Togo gaan daarin strijden om de winst. Togo en Atlas hebben zaterdag op de finaledag kans op de dubbel. Hun tweede teams spelen dan de finale in poule 5. 

  1. Romy de Rijke zit op een oranje wolk
    PREMIUM

    Romy de Rijke zit op een oranje wolk

    OOST-SOUBURG - Romy de Rijke voelde afgelopen zomer dat ze bij de B-aspiranten niets meer te zoeken had. De toen nog veertienjarige Souburgse korfbalster voelde zich ,,klaar voor de volgende stap”. Dat werd Fortis 1. ,,Ik heb haar op basis van haar vaardigheden bij de ploeg gehaald”, vertelde Arco Goedkoop, de hoofdtrainer bij de eersteklasser, zaterdag na de gewonnen topper tegen Kinderdijk. ,,Daar heb ik nog geen wedstrijd spijt van gehad. Romy heeft alles in zich om een heel goede te worden.”