Volledig scherm
PREMIUM
Arno Riemens. © Johan van der Heijden

Arno Riemens haalt opgelucht adem: ‘Zijn’ Orion leeft nog

HEINKENSZAND - Orion/GSC leeft weer. De Heinkenszandse handbalvereniging zat in zwaar weer en het mannenteam, de enige ploeg van de club die nog uitkwam in competitieverband, dreigde opgeheven te worden. Nu is het toch gelukt om weer een ploeg bij elkaar te brengen en dus blijft Orion actief.

Aanvoerder Arno Riemens is opgelucht. Hij verrichtte veel werk om zijn club in leven te houden, leek daar weinig resultaat mee te boeken, maar heeft toch genoeg spelers bij elkaar gekregen om door te kunnen gaan. ,,Ik ben erg blij’’, zegt hij. ,,Ik zat er echt mee, het ging me aan het hart.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Teleurstelling, maar ook goed nieuws voor team ‘BoeBoe’
  PREMIUM

  Teleurstel­ling, maar ook goed nieuws voor team ‘BoeBoe’

  VLISSINGEN - Als twee beachvolleyballers pas kort samenwerken, zitten er nog pieken en dalen in hun spel. Dirk Boehlé en Stefan Boermans wisselen daardoor nog fantastische rally’s met mislukte combinaties af. En ook uitstekende toernooien met mindere optredens. ,,Dat is helemaal niet erg. Het hoort erbij als je bezig bent om iets op te bouwen”, zei Boehlé. ,,Het is alleen jammer dat ons spel uitgerekend hier, in mijn eigen provincie, niet zo goed was.”
 2. ‘Geen toeval’ dat TOP weer terugkeert naar het hoogste niveau
  PREMIUM

  ‘Geen toeval’ dat TOP weer terugkeert naar het hoogste niveau

  EINDHOVEN - Dat TOP Arnemuiden zaterdag kampioen in de hoofdklasse B werd en terugkeerde naar de ereklasse, is volgens Anita de Ridder geen toeval. Daar zit beleid achter. ,,Dat we zo lang op een hoog niveau kunnen spelen, komt doordat we telkens goede jeugd hebben”, zei de inmiddels geroutineerde korfbalster zaterdag na het met 13-11 gewonnen slotduel met DSC. ,,Elke keer als iemand stopt, vertrekt of geblesseerd raakt, hebben we wat achter de hand.”