Volledig scherm
Arjan Poleij poseert met de bloemen in Ruiselede. © Veronique Poleij

Arjan Poleij en Quinty van de Guchte gaan in België in de aanval

RUISELEDE - Wielrenner Arjan Poleij uit Kruiningen won zondag een koers in het Belgische Ruiselede.

Halverwege de koers reed er een renner weg uit het peloton en bouwde een voorsprong van meer dan halve minuut op. In de laatste ronde sprong Poleij met een andere renner weg uit het peloton. Ze achterhaalden de vroege vluchter en in de sprint hield Poleij het hoofd koel.

Quinty van de Guchte 

Quinty van de Guchte uit Driewegen is vierde geworden bij een koers voor elite-dames in Kemzeke. Op dertig kilometer van de finish ging ze zelf in de aanval, waarna er later nog drie rensters aansloten. Met z’n vieren bouwden ze een voorsprong op van anderhalve minuut. Van de Guchte eindigde uiteindelijk als vierde. De winst ging naar de Zweedse Sara Mustonen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.