Volledig scherm
Antwan Tolhoek. © photo: Cor Vos

Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jumbo-Visma

VLISSINGEN - Wielrenner Antwan Tolhoek blijft twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma. De 25-jarige renner uit Yerseke betwist momenteel de Giro d’Italia voor de Nederlandse WorldTour-formatie waar hij met zijn ploeggenoot Primoz Roglic een gooi naar de eindzege doet. ,,Ik ben blij dat ik hier kan blijven”, vertelt Tolhoek over zijn contractverlenging. ,,De volledige ploeg ontwikkelt zich in positieve zin en daarom heb ik voor een langer verblijf bij dit team gekozen.”

Naast Antwan Tolhoek kunnen ook ploeggenoten Sepp Kuss en Koen Bouwman op contractverlenging rekenen. ,,Deze renners hebben zich van beginnende profs ontwikkeld tot belangrijke luitenanten van één van de kanshebbers voor de eindzege in de Giro d’Italia‘’, meent ploegmanager Richard Plugge. ,,Ze laten gewoon dingen zien die geweldig zijn en ik vind het mooi dat ze dat voor onze ploeg doen.‘’

Tolhoek hoopt de komende jaren ook zelf steeds meer zijn neus aan het venster te steken. ,,Het is mooi dat we nu tijdens de Giro met Roglic een gooi naar de eindzege kunnen doen. Dat ik als jonge renner al deze verantwoordelijkheid krijg, geeft vertrouwen. Daarvan geniet ik zeker en ik hoop ook zelf stappen te maken bij deze ploeg de komende jaren‘’, aldus de talentvolle Zeeuw.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement