Sari en Anton Hanse zijn 65 jaar in bijna alle takken van de paardensport actief geweest. Allebei zijn ze tot een paar weken terug jurylid geweest van verschillende disciplines en ze waren ook bestuurlijk betrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sari en Anton Hanse zijn 65 jaar in bijna alle takken van de paardensport actief geweest. Allebei zijn ze tot een paar weken terug jurylid geweest van verschillende disciplines en ze waren ook bestuurlijk betrokken. © Sandra Schimmelpennink

Anton en Sari Hanse stoppen na 65 jaar paardensport: ‘Het teamgevoel is verdwenen met de komst van de paardentrailer’

KERKWERVE - Een supportersbus vol reed naar Ermelo toen Anton Hanse in de jaren 70 meedeed aan de Nederlandse Kampioenschappen. ,,Nu weten deelnemers amper van elkaar dat ze aan dezelfde wedstrijd meedoen.” Na 65 jaar zeggen hij en zijn vrouw Sari de paardensport vaarwel.

  1. Regioteam biedt kansen: ‘Mezelf opnieuw meten met de nationale top’
    PREMIUM

    Regioteam biedt kansen: ‘Mezelf opnieuw meten met de nationale top’

    GOES - In navolging van het onlangs opgerichte Regio Team Zuid-Nederland voor nieuwelingen/junioren rijdt er komend seizoen ook een Regio Team Zuid-Nederland Beloften/Elite rond in het nationale wielerpeloton. Het biedt extra kansen voor de Zeeuwse renners om zich op een hoger niveau te laten zien. ,,Ik zie het als een mooie kans om mezelf opnieuw met de nationale top te meten’’, aldus teamlid Lars Oreel (22) uit Goes.