Volledig scherm
Amy Pieters met de hoofdprijs in Roosendaal. © photo: Cor Vos

Amy Pieters start zaterdag in Sluis in de leiderstrui van de BeNeLadies Tour

SLUIS - Wielrenster Amy Pieters uit Haarlem start zaterdag in Sluis in de leiderstrui in de tweede etappe van de BeNeLadies Tour.

In de eerste etappe met start in Essen en finish in Roosendaal sprokkelde de renster van de Boels-Dolmans vier seconden in de tussensprints waarmee ze de Duitse Lisa Klein onttroonde. De rit werd in de massasprint gewonnen door de Deense Christina Siggaard.

Zaterdag om 11.00 uur vertrekt de tweede etappe vanaf de Groote Markt in Sluis. Deze rit voert over 90 kilometer naar Watervliet, net over de grens met België. Later op de dag volgt daar een individuele tijdrit over 15 kilometer.

De vierdaagse vrouwenkoers eindigt zondag met een rit in en om Zelzate over 112 kilometer.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wesley Mol uit Kapelle moet de buitenlandse bergen even laten gaan
    PREMIUM

    Wesley Mol uit Kapelle moet de buitenland­se bergen even laten gaan

    KAPELLE - Halverwege dit jaar leek de toekomst van Wesley Mol als wielrenner verzekerd te zijn. Zijn Luxemburgse continentale ploeg Team Differdange-GeBa zou inkrimpen, maar voor de talentvolle Mol was er al een plaats gereserveerd. ,,Op 1 oktober kreeg ik plots een mail dat de ploeg ermee ophield, dat was even slikken‘’ vertelt Wesley Mol. Hij keert nu terug op clubniveau, bij Van Uitert-De Jonge Renner.