Volledig scherm
13-06-2019 NED: Libema Open, RosmalenGrass Court Tennis Championships / Lesley Kerkhove NED © Ronald Hoogendoorn

Achtste zege op rij voor Kerkhove

CHISWICK - Voor de tweede week op rij staat Lesley Kerkhove in de halve finales van een 25.000 dollartoernooi. De Zierikzeese tennisster haalde vrijdag in het Engelse Chiswick, nabij Londen, de laatste vier. Ze versloeg de Francaise Myrtille Georges met 7-6 2-6 6-4.

Kerkhove is in Chiswick als eerste geplaatst. Vorige week was ze dat in Woking ook, waar ze de titel pakte. Als de Schouwse haar tweede toernooi op rij wint, herhaalt ze een stunt van 2018. Toen won ze in Lissabon en Clermont-Ferrand in twee aansluitende weken.

De Zeeuwse, die nu acht zeges op rij heeft geboekt, treft vandaag de Hongaarse Greta Arn. Vorig jaar speelde ze al tweemaal tegen haar en beide keren won ze.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”
 2. Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  OOST-SOUBURG - Stichting Darts Zeeland organiseert op 24 augustus voor de achtste keer de Amigo’s Open Darts Zeeland. In Sporthal de Belt te Oost-Souburg zullen op die dag ruim veertig borden klaarstaan om dit toernooi af te werken. Met een gegarandeerde prijzenpot van 5.000 euro is het één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.