De volleybalsters van Stevo vieren de zege bij BOK.
Volledig scherm
PREMIUM
De volleybalsters van Stevo vieren de zege bij BOK. © Jessica Mondeel

Aanvoerster BOK groot in verlies na oorwassing tegen Stevo

KAPELLE - Met een onverwacht ruime 0-4 (17-25, 26-28, 20-25, 15-25) overwinning bij rivaal BOK gaven de volleybalsters van Stevo in de promotieklasse B hun visitekaartje af.

 1. Voor Milan Vader is Jumbo-Visma next level; ‘Ik lag al op de kamer met Primoz Roglic’
  PREMIUM

  Voor Milan Vader is Jum­bo-Vis­ma next level; ‘Ik lag al op de kamer met Primoz Roglic’

  ALICANTE - Officieel is Milan Vader pas sinds 1 januari in dienst van Jumbo-Visma, maar de Middelburger werd al eerder opgenomen in de zwart-gele familie. Hij paste al in de zomer van 2021 zijn nieuwe kledij, werkte vanaf november met de voedingsapp van de Nederlandse World Tour-formatie en ging in december mee op trainingskamp naar Girona. ,,Daar deelde ik ineens een hele week de kamer met Primoz Roglic...”
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.