Een archiefbeeld van de 40 mijl van Bru.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van de 40 mijl van Bru.

40 mijl van Bru slaat nog een jaar over en benut lege agenda goed: ‘Tijd voor nieuwe ideeën en gezichten’

BRUINISSE - De 40 mijl van Bru gaat ook dit jaar niet door. De zeilwedstrijd op het Grevelingenmeer, altijd het laatste weekend van mei, kan in deze tijd niet in zijn geheel worden gehouden. Een goed moment voor het bestuur om te verfrissen.

 1. ‘Golf pro’ Rinus (62) strijkt na enerverend leven neer in Goes
  PREMIUM

  ‘Golf pro’ Rinus (62) strijkt na enerverend leven neer in Goes

  GOES - In de coronaperiode was golf booming. Bij De Goese Golf merkten ze dat ook, er was extra veel animo voor lessen. De hausse is nog altijd niet voorbij, de golfleraren draaien overuren. Maar deze maandag waren juist zíj even aan de slag, voor de zogenoemde Monday Tour. ,,Golfleraren werken doorgaans van dinsdag tot en met zondag”, vertelde Rinus van Blankers. ,,Op de dag waarop ze allemaal beschikbaar zijn, kunnen ze aan hun eigen vaardigheden werken.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”