1. Gorgeous Latino slaagt summa cum laude: ‘Het is uitzonderlijk dat er zo’n sterk karakter bij zit’
  PREMIUM

  Gorgeous Latino slaagt summa cum laude: ‘Het is uitzonder­lijk dat er zo’n sterk karakter bij zit’

  SCHORE - Hexagons Gorgeous Latino. Onthoud die naam. De hengst is pas vijf jaar, maar heeft nu al indruk gemaakt. Met de hoogste score ooit is-ie afgelopen week opgenomen in het Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek (NRPS). ,,Je ziet wel vaker paarden die zulke goede ‘gangen’ heeft”, zegt fokker Leunus van Lieren, ,,maar het is uitzonderlijk dat er ook nog zo’n sterk karakter bij zit.”
 1. Van knikkende knieën heeft Ivo Munter geen last voor eredivisie-debuut: ‘Ik lust ze rauw, zeg maar’
  PREMIUM

  Van knikkende knieën heeft Ivo Munter geen last voor eredivisie-de­buut: ‘Ik lust ze rauw, zeg maar’

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Met de uit Bruinisse afkomstige trainer Ivo Munter (35) en de in Zuidzande geboren voorzitter Ard Kramer aan het roer debuteren de volleybalsters van Laudame Financials/VCN zaterdag in een bij voorbaat memorabel seizoen in de eredivisie. Het avontuur begint met een thuisduel met Eurosped. Ondanks een gebrekkige voorbereiding heeft trainer Munter veel vertrouwen in zijn selectie. ,,De gretigheid is groot.’’
 2. BeVoBo-seizoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  BeVoBo-sei­zoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  TERNEUZEN - Het bestuur van de Bedrijfs Volleybal Bond Terneuzen heeft besloten dit seizoen vroegtijdig te beëindigen. De beslissing is genomen naar aanleiding van het persmoment van premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) van dinsdagavond over de coronapandemie, waarbij de lockdownmaatregelen voor minstens drie weken werden verlengd. De BeVoBo-competitie duurt normaliter tot eind april. ,,De competitie voor slechts enkele weken opnieuw starten zien wij niet zitten”, laat het bestuur weten.