1. Kiest ‘multitalent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?
  PREMIUM

  Kiest ‘multita­lent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?

  MIDDELBURG - Nathan Angkotta (14) zit in een moeilijk parket, darten of voetballen? Hij woont al heel zijn leven onder de rook van Zeelandia Middelburg. De club die hij op zijn negende verruilde voor JVOZ. Hij zit nu in de JO15-1 waar hij furore maakt als rechter centrale verdediger. Naast zijn voetbaltalent beschikt hij over een compleet andere vaardigheid, darten. Zondag doet hij mee aan een rankingtoernooi van Sport Pub Goes. De atletische jongen wordt steeds beter in de dikke buiken-sport, maar zijn deze tijdrovende talenten wel te combineren?
 2. Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen
  PREMIUM

  Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen

  BOVENKARSPEL - Voor veel Nederlanders zal de naam Ozzie Albies nog steeds geen belletje doen rinkelen. Ondanks de aandacht die hij kreeg na het winnen van de World Series in het honkbal, blijft de Nederlands-Antilliaanse honkballer een grote onbekende in eigen land. Hoog tijd voor de Zeeuwse sportliefhebber om daarom al vroeg kennis te maken met Dorian Lippens (18). Geboren in Terneuzen en hard op weg om een serieuze carrière te maken in het honkbal.
 3. Hard besluit korfbalbond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-gespeeld beschouwd

  Hard besluit korfbal­bond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-ge­speeld beschouwd

  VLISSINGEN – Het KNKV komt met een alternatieve opzet van de zaalcompetitie voor onder meer alle eerste teams. Dat heeft de korfbalbond dinsdag bekendgemaakt. Het gevolg is dat alle duels die tot nu toe gespeeld zijn, als niet-gespeeld worden beschouwd. De twee uitslagen van hoofdklasser TOP Arnemuiden worden bijvoorbeeld geschrapt. En ook de overgangsklassederby Ondo-Fortis (20-21) van afgelopen zaterdag gaat niet officieel de boeken in.