Cadzand-Bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Cadzand-Bad. © Boaz Timmermans

Landgoed met tien luxe woningen aan de rand van Cadzand-Bad

Catsand Island. Dat is de naam van een nieuw landgoed dat aan de Tienhonderdse Middenweg in de Cadzandse polder zal verrijzen. Het landgoed bestaat uit tien luxe woningen en mag door ieder die wil bezocht worden.

 1. Koewacht pakt eerste driepunter van het jaar, RIA W haakt door Sluis af in titelstrijd
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Koewacht pakt eerste driepunter van het jaar, RIA W haakt door Sluis af in titel­strijd

  Koploper van de vierde klasse A Breskens trof zondag de nummer vier Oostburg in een wedstrijd die in 3-2 eindigde. Even verderop werd het duel tussen medekoploper Sluis en de nummer drie RIA W met dezelfde cijfers beslist. Door die uitslag haakt de ploeg uit Westdorpe af in de titelstrijd. In de strijd om lijfsbehoud boekte Koewacht de eerste driepunter van 2023 via een 4-0-zege op HBC’22.
  Sluis
 2. ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht
  PREMIUM

  ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht

  Sinds vrijdag staat de wereld van Kevin Liekens (38) uit Leuven stil. Toen kwam de politie het nieuws brengen dat zijn mama, Marleen V.L. (64), dinsdag dood is teruggevonden in Koewacht. Een dertiger werd opgepakt. Maar wie die verdachte is en waarom Marleen dood moest, blijft voor haar zoon een raadsel. Kevin doet voor het eerst zijn verhaal: ,,Ik dacht dat ze de hele tijd gewoon aan de kust zat.”
  Koewacht