Zoontje Chantal doet ‘maniakaal’ dansje en Miljuschka neemt het er lekker van

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen. © ANP Kippa

Presentatrice Chantal Janzen deelt een schattige video van haar dansende jongste. ,,Als hij op z'n achttiende met nog zo'n maniakale lach op de dansvloer staat, is 't ietwat typisch.”

André Hazes weet wel hoe hij zijn ‘kleine jongen’ moet bezighouden. De zanger heeft een cadeautje verstopt in de woonkamer. De kleine André speurt op aanwijzingen van papa driftig de woonkamer door.

Dry January doet schrijfster Heleen van Royen zichtbaar goed. Trots deelt ze het effect van een maandje drooglegging.

Actrice Robin Martens post een selfie. Zomaar, omdat ze zich goed voelt en dat met haar volgers wil delen.

Roxeanne Hazes is vandaag jarig, de zangeres mag 27 kaarsjes uitblazen. Zoon Fender heeft keihard gewerkt aan een kleurrijk kunstwerk als verjaardagscadeau voor zijn moeder. 

Musicalactrice Anouk Maas deelt haar geheim voor meer energie, minder ruis, gedoe en vooral een betere nachtrust: routine! 

Acteur Thomas Cammaert is naar de kapper geweest en post een foto van zijn nieuwe look. ,,Deze zaterdag moet niet gekker worden dames en heren.”

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen neemt het er lekker van en verwent zichzelf met een kop chocolademelk met slagroom en churros.

Zanger Sjors van der Panne zet zichzelf met ‘de leukste zus’ op de kiek in Parijs.

Presentator Kees Tol is zó gelukkig met zijn bosje tulpen, hij kan er naar blijven kijken.