Volledig scherm
Olivia Newton-John. © EPA

Zieke Olivia Newton-John: Ik ben er nog en het gaat goed

Het gaat stukken beter met zangeres Olivia Newton-John, bij wie eerder dit jaar voor de derde keer kanker werd geconstateerd. Eerder zei ze niet te weten hoe lang ze nog te leven heeft, maar inmiddels is de 70-jarige Grease-ster positiever gestemd. ,,Ik wil dat iedereen weet dat ik er nog ben en dat het goed gaat. Ik voel me gezond”, vertelt ze aan Entertainment Tonight.

,,Het was een moeilijk jaar, omdat ik ook nog eens mijn heiligbeen brak en ik opnieuw moest leren lopen. Maar ik voel me sterk, ik ben terug en voel me goed en ben iedere minuut blij dat ik er nog ben”, aldus Olivia. De actrice zegt ‘zeer geroerd’ te zijn door alle steun van fans van over de hele wereld.

Ze is ook trots dat ze mogelijk een inspiratie is voor velen die ook ziek zijn. ,,Ik ben positief over mijn leven en over mijn reis en ik hoop dat ik een steun voor andere mensen kan zijn. Ik ben blij als ik mensen kan entertainen, maar ik voel me nog beter als ik mensen help.”

Olivia kampte in 1992 met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Afgelopen najaar werd ze voor de derde keer getroffen door borstkanker. Onlangs liet ze weten dat de borstkanker intussen in het zogenoemde stadium IV zit en dus is uitgezaaid naar haar andere organen.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.