Jasmin Sendat is politie-inspecteur Tara Dessel
Volledig scherm
PREMIUM
Jasmin Sendat is politie-inspecteur Tara Dessel © Avrotros / Nyklyn

‘Ze mogen me wakker maken om te acteren’

Actrice Jasmine Sendar was een paar jaar niet op de televisie te zien en verdiende haar geld met uitzendbaantjes. In een theatervoorstelling legde ze uit hoe dat kwam. Vanaf morgen is Sendar terug op de buis in Grenslanders, een thrillerserie met een sterrencast.

Voor Sendar (41) waren de laatste jaren als actrice lastig. Of eigenlijk: er was vrijwel geen leven als actrice. Na een vliegende start in de soaps Goudkust, Onderweg naar Morgen en de film Volle Maan kwamen de klussen haar niet aanwaaien. Het ging zelfs zo slecht dat de Amsterdamse via uitzendbaantjes haar geld moest verdienen door te werken in het café, in de zorg of in de kantine van de Hogeschool van Amsterdam.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.