Yvonne Coldeweijer.
Volledig scherm
Yvonne Coldeweijer. © ANP

Yvonne Coldeweijer moet uitspraken over Samantha Steenwijk rectificeren

met videoYvonne Coldeweijer moet haar beweringen dat Samantha Steenwijk illegale dieetpillen zou gebruiken om af te vallen rectificeren. Dat oordeelde de rechtbank vanmiddag. Steenwijk eiste bovendien ook een schadevergoeding van 5000 euro, maar dat verzoek werd afgewezen. Wel moet de roddelvlogger opdraaien voor de proceskosten die een kleine 2500 euro bedragen.

 1. Samantha Steenwijk eist rectificatie en geld, Yvonne Coldeweijer: ‘Zijn twee rectificaties niet genoeg?’

  Samantha Steenwijk eist rectifica­tie en geld, Yvonne Coldeweij­er: ‘Zijn twee rectifica­ties niet genoeg?’

  Vlogger Yvonne Coldeweijer vindt ‘twee rectificaties en het verwijderen van de video over Samantha Steenwijk’ wel genoeg. Ze laat het op een rechtszaak aankomen volgende week vrijdag. Dat laat ze aan deze site weten. De advocaat van Samantha Steenwijk bevestigt dat ze Coldeweijer voor de rechter slepen om een rectificatie en een schadevergoeding te eisen nadat Yvonne op haar ‘juicekanaal’ Life of Yvonne vertelde dat Steenwijk dieetpillen gebruikt.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.