Volledig scherm
© Bob Bronshoff

Youp van 't Hek zegt voorstellingen af: ‘Ik moet even resetten’

UpdateCabaretier Youp van 't Hek heeft vier voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij vanavond en morgenavond in Theater aan de Schie in Schiedam zou spelen, zijn afgelast. In Amstelveen annuleerde hij eerder deze week ook al optredens.

Hij is oververmoeid en heeft in samenspraak met de dokter besloten om even rustig aan te doen, zo laat de cabaretier aan deze site weten. ,,Ik moet even resetten, verder niets ernstigs’’, zegt Van 't Hek. Dinsdag staat hij weer op de bühne, dan in Haarlem.

De geannuleerde voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keren onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van 't Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Kijk hier hoe een werkdag voor Youp eruit ziet:

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?