Volledig scherm
Yentl Schieman (links) en Christine de Boer. © Lieke Romeijn

Yentl en De Boer beiden zwanger, tour verplaatst

Cabaretiers Yentl Schieman en Christine de Boer van het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer zijn beiden in verwachting. Dat maakte het tweetal vrijdag bekend via Instagram. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend.

Eerder dit jaar kondigden ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen. De geplande tournee van de voorstelling Lacrimosa is door impresariaat Bos Theaterproducties in z'n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021.

,,We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd", schrijven de dames. ,,Iedereen die al een kaartje heeft gekocht wordt deze zomer, of anders uiterlijk in september, benaderd door het theater met een nieuwe datum.”

Annie M. G. Schmidtprijs

De aangepaste speellijst is vanaf vrijdag al te vinden op hun website.
Het tweetal won een paar jaar geleden de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Ik heb een man gekend. Sindsdien maakten Yentl Schieman en Christine de Boer twee albums, drie succesvolle theatertours én twee zomerconcertreeksen. Hun vorige programma oogstte heel veel lof.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.