Volledig scherm
Yasmin is klaar voor haar nieuwe ‘rol’ als vrijgezel © Screenshot RTL

Yasmin leeft op in nieuwe ‘rol’ als vrijgezel en neemt het ervan

Temptation IslandHet was voor de koppels en verleiders in Temptation Island VIPS vanavond even bijkomen na het vertrek van Channah en Quentin. Ze hadden het nieuws van de zwangerschap van Channah nog maar net verwerkt, of een nieuw koppel deed zijn intrede in de villa's. Maar waar Shirley bijdraaide na haar boze uitspraken tijdens het kampvuur, voegde Yasmin juist de daad bij het woord. Zij was klaar met Thomas en bezegelde dat met een heftige zoen met verleider Stuwey.

Volledig scherm
Het nieuwe koppel Liessinde en Orpheo © Screenshot RTL

Voor Channah en Quenten zit het Temptation-avontuur erop. Toen presentatoren Yolanthe en Kaj hadden ontdekt dat Channah zwanger aan de opnames was begonnen, werd direct besloten het stel naar huis te sturen. Maar of ze daar ook samen op de bank ploffen, is ernstig de vraag. Bij hun hereniging rond het kampvuur vanavond was te zien dat Channah niet vergevingsgezind was.

Haar gedrag met Mitch was volgens haar ‘een spelletje’ waarmee ze uit wilde zoeken hoe Quinten zou reageren. En aangezien hij na het zien van de beelden van Channah meteen in de armen van verleidster Laetitia dook, ziet Channah een toekomst als stel niet meer zitten. De uitgebreide liefdesverklaring die Quinten haar gaf bij het kampvuur verandert daar niets aan.

In een videoboodschap lieten Quentin en Channah aan de achterblijvers weten dat ze vanwege de zwangerschap niet meer terugkeren in de villa. En dat zorgde voor veel emoties. Pommeline barstte in huilen uit omdat ze haar maatje Channah kwijt is, Thomas was vol ongeloof over de deelname van Channah en Quentin en Laetitia's hart was gebroken. Maar veel tijd om daarvan bij te komen was er niet. Het nieuwe koppel Orpheo en Liessinde deed nog die avond zijn intrede.

Het nieuwe stel beleefde een sfeerloze eerste avond. Maar de volgende ochtend ging het spel meteen door. De verleiders waren enthousiast over hun nieuwe kansen bij de mooie Liessinde die ‘echt een typetje Channah’ is. En verleidsters Angie en Laetitia vielen meteen in de smaak bij de gespierde Orpheo, die aan Angie al snel toevertrouwde dat er zeker een kans is dat hij met een verleidster in bed belandt.

Truth or Dare

Om de stemming er weer een beetje in te krijgen na de chaotische avond kwamen Kaj en Yolanthe vertellen dat er een spelletje Truth or Dare op te planning stond. En daar hadden de verleiders én de koppels wel zin in. Vooral Yasmin was helemaal klaar om haar ‘rol’ als vrijgezel te omarmen.

Want terwijl Shirley toegaf dat haar boze reactie na het kampvuur overdreven was en dat Damian niets fout had gedaan, bleef Yasmin wél bij haar stelling dat haar relatie over is. En dat bezegelde ze met een heftige tongzoen met verleider Stuwey. ,,Thomas gaat dit echt niet leuk vinden en dat is precies de bedoeling”, vertelde ze glunderend in de camera.

In de andere villa had Thomas geen idee dat zijn relatie voorbij is. Ondanks het feit dat hij tijdens het spel slagroom van de borsten van Daniëlle likte en haar met zijn mond een banaan voerde, geloofde hij nog heilig in een goede afloop van het avontuur. Maar de vuurpijl die die avond werd afgeschoten, was voor hem bedoeld. En daar komt hij volgende aflevering achter.

Volledig scherm
Thomas is zich nog van geen kwaad bewust © Screenshot RTL
Volledig scherm
Yasmin en verleider Stuwey © Screenshot RTL