Volledig scherm
PREMIUM
Katja Schuurman en Thijs Römer © Pim Ras

'Wij hebben genoeg om uit te putten'

Katja en Thijs in Blind DateHun leven delen, dat zat er voor Katja Schuurman en Thijs Römer niet langer in. Maar hun liefdesverleden komt goed van pas in het stuk dat ze vanaf morgen in het DeLaMar opvoeren, Blind Date. ,,Er is iets nieuws ontstaan. En dat is heel bestendig.’’

Het interview is halverwege wanneer Katja Schuurman na een grapje lachend haar armen om Thijs Römer heen slaat. Ze pakt hem stevig vast en drukt haar wang tegen de zijne. Ze glunderen. Tien minuten later kijken de ex-geliefden elkaar opnieuw lachend aan. ,,Ik ben zó blij dat wij niet meer getrouwd zijn’’, zegt Römer. ,,Nou, ik óók’’, roept Schuurman. Hun lach buldert door het restaurant.

  1. Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild
    PREMIUM

    Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild

    Toen Diego Maradona na een mislukt en pijnlijk verblijf bij FC Barcelona tekende bij SSC Napoli, een van de armste clubs van Italië, moest hij meteen enkele teleurstellingen verwerken. ,,Ik verwachtte een huis, maar kreeg een appartement. Ik dacht een Ferrari te krijgen, maar werd met een Fiat afgescheept’’, zegt de Argentijnse voetballegende in het begin van de documentaire Maradona, die gisteravond in Cannes in wereldpremière ging.