Volledig scherm
© ANP

'Volgend staatsbezoek koningspaar naar India’

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gaan in oktober op staatsbezoek naar India. Dat meldt de NOS zaterdagavond. Details over het bezoek zijn er overigens nog niet bekend.

Het koninklijk paar sloot vrijdag het achttiende staatsbezoek af. Ze waren deze week in Ierland. Het bezoek aan India wordt hun negentiende staatsbezoek.

In 2007 waren Willem-Alexander en Máxima ook al in India. Ze vergezelden in dat jaar de toenmalige koningin Beatrix op haar staatsbezoek naar India.

Mogelijk zullen de koning en koningin na hun bezoek aan India doorreizen naar Japan. Op 22 oktober wordt in dat land de nieuwe keizer Naruhito ceremonieel beëdigd.

Bekijk hier beelden van het staatsbezoek aan Ierland van afgelopen week:

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’