Verleidster Angi: Orpheo vindt mij gevaarlijk

VIDEOOrpheo mag zich dan in het bijzijn van de camera’s gedragen, als de camera’s niet draaien laat hij zich van een heel andere kant zien. En het is níet de eerste keer dat de Temptation Island-deelnemer zich niet kan inhouden: verleidster Angi doet in een nieuwe teaser van RTL een boekje open. ,,Hij heeft toegegeven dat hij mij gevaarlijk vindt.”

In het korte fragment dat RTL vandaag heeft vrijgegeven is te zien hoe Orpheo en Angi genieten van een glas champagne tijdens hun - hoogstwaarschijnlijk - dreamdate. Op het moment dat Angi entree maakt op het terras, reageert Orpheo: ,,Je ziet er gezond uit.”

Die woorden, hoe onschuldig ze ook lijken, betekenen voor Angi maar een ding. ,,Hij bedoelt eigenlijk gewoon dat hij me er geil vindt uitzien”, ontrafelt ze Orpheo’s zogenaamd nette compliment. En het mag dan inderdaad onschuldig lijken, niet veel later laat Orpheo voor de tweede keer zijn ware aard zien. Wéér als de camera’s niet draaien. Zelf stelt hij absoluut geen initiatief te hebben genomen als het om flirten gaat.

,,Hij is een beetje sneaky”, vertelt de Poolse Angi voor de camera’s. Dat is ook te merken op het moment dat Angi zegt ‘iets heel fouts’ te gaan doen. ,,Pff... maak het me niet te moeilijk dan”, reageert Orpheo vervolgens. En even later: ,,Als ik jou moet omschrijven... dan ben je gewoon een heel geil persoon.”

Hoe de date van Angi en Orpheo afloopt, is waarschijnlijk morgen te zien in een nieuwe aflevering van Temptation Island.

Angi en Orpheo in Temptation Island.
Volledig scherm
Angi en Orpheo in Temptation Island. © RTL
  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.