Een beeld uit het programma Pushing The Line.
Volledig scherm
Een beeld uit het programma Pushing The Line. © discovery

Vanavond op tv: Ontvoerd, Wie van de 3 en Pushing the Line

Omdat er iedere dag heel veel te zien is op televisie, lees je hier iedere ochtend de kijktips voor vanavond. Dit zijn de aanraders voor zondag 30 januari.

 1. Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor
  KIJKTIPS

  Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor

  Goed nieuws voor fans van De Bachelor! Het populaire programma van Videoland komt in februari met een gloednieuw seizoen waarin StukTV-presentator Thomas van der Vlugt het avontuur aangaat opzoek naar de liefde. Niet alleen fans van De Bachelor hebben iets om naar uit te kijken, Videoland komt aankomende maand met nog meer films en nieuwe seizoenen van veelbekeken series. Hieronder lees je meer over wat je in februari op Videoland kunt verwachten.
 2. Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’
  khalid & sophie

  Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’

  De stichting tegen pesten is verbaasd over het interview dat Tom Egbers vrijdagavond heeft gegeven in de talkshow Khalid & Sophie. De in opspraak geraakte presentator nam op eigen initiatief contact op met het programma om zijn kant van het verhaal te vertellen. Maar daarbij kroop hij te veel in de slachtofferol, zegt Patricia Bolwerk van Stichting Stop Pesten Nu. ,,Dit is herkenbaar gedrag van een pestkop die betrapt is.”
 3. Tom Egbers: ‘Ik laat mij na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten’
  miljoen kijkers

  Tom Egbers: ‘Ik laat mij na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten’

  Presentator Tom Egbers (65) erkent dat hij ten overstaan van collega’s op de redactie van NOS Sport een vrouwelijke collega heeft uitgescholden met wie hij een affaire had gehad. Maar hij heeft haar nooit met de dood bedreigd door zijn vinger langs zijn keel te halen. De journalist is voorlopig niet op tv, maar vastbesloten terug te keren: ,,Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten.’’