Volledig scherm
Thomas Dekker en José Woldring © Instagram Thomas Dekker

Thomas Dekker is weer gelukkig in de liefde

Voormalig wielrenner Thomas Dekker (34) is weer verliefd. Hij deelt op Instagram een romantisch kiekje samen met José Woldring, een 32-jarige PR-manager. Hij plaatst bij de foto een hartje, zijn nieuwe liefde deelt de foto ook op haar pagina en schrijft: ‘I love you.’

José Woldring is een internationaal bekende PR-manager. Ze begeleidt met haar bedrijf de Media Nanny meerdere topartiesten zoals onze eigen Martin Garrix, maar ook internationale artiesten als David Guetta. Hoe zij en Thomas Dekker - die ook meedeed aan Expeditie Robinson en tegenwoordig meewerkt aan de serie In het wiel van deze site - elkaar kennen, is niet helemaal duidelijk.

Thomas was sinds begin van dit jaar weer vrijgezel. Hij had een relatie met de negentien jaar oudere Nathalie, die hij kende uit het uitgaansleven in Los Angeles. Ze richtte met haar ex-man het bedrijf Guess op en verdiende daar veel geld mee. Ze woonde in een miljoenenvilla in Beverly Hills.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.