Volledig scherm
Still van het vorige seizoen Temptation Island VIPS © Videoland

Temptation Island VIPS vanaf 27 juni te zien op Videoland

Goed nieuws voor fans van Temptation Island VIPS. Het programma, waarin koppels de ultieme relatietest aangaan, is vanaf 27 juni te zien op Videoland. Dat werd vandaag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Het huidige seizoen Temptation Island – zonder BN’ers – komt bijna ten einde. Fans van het programma moeten dus nog éven geduld hebben tot het nieuwe seizoen van start gaat. Vanaf 27 juni staat er gedurende 14 weken lang iedere donderdag om 09.00 uur ‘s ochtends een gloednieuwe aflevering klaar.

Het is nog niet bekend welke koppels en verleid(st)ers aan het programma deelnemen. Dat maakt de zender op een later moment bekend. Wel gonst het inmiddels van de geruchten. Zo zouden de Vlaamse Pommeline en Fabrizio, die elkaar leerden kennen door een van de vorige seizoenen, hun opwachting maken. Ook de namen van Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing gaan rond. Verder wordt gefluisterd dat Niels en Rosanna, die al twee keer eerder meededen, het avontuur aangaan.

Temptation Island VIPS wordt ook dit seizoen weer door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels gepresenteerd. Het programma is alleen te zien op Videoland.

  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”