Volledig scherm
John Mayer. © Getty Images

Straatverbod voor ‘obsessieve fan’ van John Mayer

Zanger John Mayer heeft voorlopig weer even rust. De 39-jarige man die hem met de dood bedreigde heeft een straatverbod gekregen.

Sinds maart dit jaar terroriseerde Ryan Jeremy Knight de zanger en zijn team, zo staat opgetekend in juridische documenten in handen van E! News. Volgens Mayer begon de obsessieve fan hem in eerste instantie lastig te vallen en te stalken, maar de situatie escaleerde toen Knight ook via sociale media gewelddadige bedreigingen uitte.

,,Ik heb menig Jood het ziekenhuis in geholpen", zou Knight gezegd hebben tegen Mayer, verwijzend naar diens joodse achtergrond en naar seriemoordenaar Ted Bundy en John Lennons moordenaar Mark David Chapman. Eind juni kwam Mayer tijdens een optreden in North Carolina oog in oog te staan met zijn stalker. Knight dook tijdens zijn show op, maar werd door de beveiliging in zijn kraag gegrepen.

De doodsbedreigingen gingen Mayer, die momenteel op wereldtournee is, niet in de koude kleren zitten. Hij zegt te lijden onder ‘aanzienlijke emotionele druk’.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.