Volledig scherm
Politie houdt de wacht bij de Masjid al Noor-moskee in Christchurch. © AFP

Sterren betuigen steun na aanslagen Christchurch: ‘Mijn hart huilt’

Sterren hebben via social media hun steun betuigd aan het Nieuw-Zeelandse Christchurch. Bij aanslagen op twee moskeeën kwamen zeker 49 mensen om. ,,Sorry voor alle verloren levens en voor alle betrokkenen", twittert Boy George.

,,We zijn bij jullie, we zien jullie en we zullen samen vechten tegen de witte suprematie en de islamofobie totdat we allemaal bevrijd zijn van angst’’, schrijft Will & Grace-actrice Debra Messing. ,,Denkend aan alle vernielde levens en gemeenschappen, waar honderden bij elkaar kwamen voor de vrijdaggebeden", twittert Star Trek-acteur George Takei.

Ook Nederlandse sterren zijn geschokt door het nieuws. ,,Mijn hart huilt man. Waar gaat de wereld heen’’, zegt rapper Boef op Instagram. ,,Wat een drama.. :-(", twittert Luuk Ikink. Nikkie de Jager deelt op Twitter een gebrokenhartemoji.

  1. Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicitaties

    Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicita­ties

    Na de glansrijke overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival wordt de Nederlander van alle kanten gefeliciteerd. Ook op twitter worden er richting @duncanlaurence volop lofuitingen gestuurd, maar de beheerder van dat account wordt behoorlijk overvallen door alle tweets. Dat is namelijk een Filipijnse man, die tot kort nog twitterde over aardbeien en Nutella. Opeens staat hij in het middelpunt van de belangstelling.