Simone als Annie, William Spaaij speelt haar zoon Flip.
Volledig scherm
Simone als Annie, William Spaaij speelt haar zoon Flip. © PR

Simone Kleinsma kruipt fulltime in de huid van Annie M.G.

Simone Kleinsma (60) staat in het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel als Annie M.G. Schmidt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

  1. Annie M.G. Schmidt-musical grote winnaar Musical Awards

    Annie M.G. Sch­midt-musical grote winnaar Musical Awards

    De musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is vanavond tijdens het Musical Awards gala in het Circustheater in Scheveningen uitgeroepen tot allerbeste grote musical van vorig jaar. In totaal won de succesvolle productie vier prijzen. Voor haar aandeel in de musical kreeg Simone Kleinsma de trofee voor beste vrouwelijke hoofdrol en Marjolijn Touw voor haar bijrol in de show waarvoor Dick van den Heuvel het script en de liedteksten schreef. Ook hij viel in de prijzen.
  2. Geruchtenmolen draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Geruchten­mo­len draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Het is ondertussen vijf jaar geleden dat de laatste Pirates of the Carribean-film in de bioscoopzalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij dolgraag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu lijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. ,,Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”