Simon Cowell.
Volledig scherm
Simon Cowell. © Willy Sanjuan/Invision/AP

Simon Cowell (60) breekt rug tijdens testrit met elektrische fiets

Simon Cowell is gisteren naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk. Het X Factor-jurylid brak zijn rug na een val toen hij een testrit maakte met een nieuwe elektrische fiets in zijn woonplaats Malibu, meldt People. Hij wordt op dit moment geopereerd. 

 1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

  Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

  Britain’s Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.
 2. Republikeinen eisen strafrechtelijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

  Republikei­nen eisen strafrech­te­lijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

  Het rumoer rond de Netflix-film Cuties laait steeds verder op. In de Verenigde Staten heeft een groep Republikeinen nu een beroep gedaan op het ministerie van Justitie om Netflix te vervolgen voor het uitbrengen van de controversiële film. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Volgens de conservatieve partij voldoet Cuties aan de wettelijke definitie van kinderporno in de VS. De film zou jonge kinderen seksualiseren.
 3. Het gloednieuwe album van Alicia Keys mist de rauwe energie
  PREMIUM

  Het gloednieu­we album van Alicia Keys mist de rauwe energie

  In de categorie ‘liedjes-die-veel-ouder-zijn-dan-je-denkt’: Fallin’, het overdonderende debuut van Alicia Keys, is al 18 jaar oud. Op Keys’ nieuwe album ALICIA haalt de knappe slotsong Good Job muzikaal herinneringen op aan die inmiddels klassieke song. In die bijna twee decennia is de loopbaan van Keys (inmiddels 39) grilliger verlopen dan werd verwacht op basis van haar grote vocale capaciteiten en schrijftalent.