Volledig scherm
© EPA

Shania Twain kondigt reeks Vegas-concerten aan

Shania Twain keert terug naar Las Vegas. Na een paar jaar toeren kiest de Canadese zangeres vanaf december Las Vegas als vaste verblijfplaats voor een serie concerten, meldt muziektijdschrift Rolling Stone.

De concertreeks met de naam ‘Shania Twain "Let's Go!" The Vegas Residency’ trapt af met een optreden op vrijdag 6 december in het Zappos Theater van het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas. De 53-jarige zangeres geeft zes concerten in december om vervolgens in maart 2020 weer terug te keren voor nog eens acht optredens. Na een maandje rust staat ze in mei (zes concerten) en in juni (drie shows) nog op de bühne. De laatste show staat gepland op zaterdag 6 juni.

Het wordt Shania's tweede concertreeks met Las Vegas als vaste verblijfplaats. Van december 2012 tot en met december 2014 stond ze met haar Shania: Still the One-reeks ook al in de Amerikaanse gokstad. Toen was het Colosseum in Caesar's Palace haar thuisbasis.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.