Volledig scherm
© EPA

Shania Twain kondigt reeks Vegas-concerten aan

Shania Twain keert terug naar Las Vegas. Na een paar jaar toeren kiest de Canadese zangeres vanaf december Las Vegas als vaste verblijfplaats voor een serie concerten, meldt muziektijdschrift Rolling Stone.

De concertreeks met de naam ‘Shania Twain "Let's Go!" The Vegas Residency’ trapt af met een optreden op vrijdag 6 december in het Zappos Theater van het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas. De 53-jarige zangeres geeft zes concerten in december om vervolgens in maart 2020 weer terug te keren voor nog eens acht optredens. Na een maandje rust staat ze in mei (zes concerten) en in juni (drie shows) nog op de bühne. De laatste show staat gepland op zaterdag 6 juni.

Het wordt Shania's tweede concertreeks met Las Vegas als vaste verblijfplaats. Van december 2012 tot en met december 2014 stond ze met haar Shania: Still the One-reeks ook al in de Amerikaanse gokstad. Toen was het Colosseum in Caesar's Palace haar thuisbasis.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.