Volledig scherm
Shailene Woodley. © AFP

Shailene Woodley: Meryl Streep veranderde me als actrice

De samenwerking met Meryl Streep voor de HBO-serie Big Little Lies is voor Shailene Woodley een groot feest geweest. Woodley was zo onder de indruk van Streep, dat ze meent hierdoor als actrice veranderd te zijn. 

,,Ze kent niet alleen haar eigen teksten die in het script staan, maar ook die van mij, Nicole Kidman en Reese Witherspoon. Waarschijnlijk weet ze zelfs nog wanneer er een hond moet blaffen," aldus Woodley, die  ook toegaf veel aantekeningen te hebben gemaakt tijdens het draaien van de serie.

Big Little Lies was oorspronkelijk bedoeld als miniserie, maar was zo'n groot succes dat er een tweede seizoen kwam. De nieuwe afleveringen van de serie werden gebaseerd op een nieuw verhaal van Liane Moriarty, die speciaal voor HBO een vervolg schreef op haar bestseller die de oorspronkelijke miniserie inspireerde.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.