Volledig scherm
Ruud de Wild en Olcay Gulsen. © ANP Kippa (montage)

Ruud de Wild heeft geen geheimen voor Olcay: ‘Niemand kent mij beter dan zij’

Ruud de Wild heeft geen geheimen voor zijn vriendin Olcay Gulsen. Er is niemand die hem zo goed kent als zij. Dat zegt de dj vanmiddag in het radioprogramma De Perstribune.

,,Niemand kent me zo goed als mijn vriendinnetje", aldus de maker van de podcast 30 Minuten Rauw in het NPO Radio 1-programma. ,,Omdat zij een enorme mensenkennis heeft." Olcay was begin dit jaar te gast in de podcast, waarin zij voor de gelegenheid hém de vragen stelde. 

Ongeleid projectiel

,,Dat was het meest ongemakkelijke, diepgravende interview wat ik ooit gehad heb", aldus De Wild. ,,Ze vroeg allemaal ongemakkelijke dingen, over de echte liefde", blikt hij terug op hun ontmoeting, waarin de vonk tussen de twee oversloeg.

Tijdens het gesprek was De Wild dan ook voorzichtig in zijn antwoorden. "Ik was wel bang, ja. Zij kan een behoorlijk ongeleid projectiel zijn. Ik was echt alert, van wat komt er nog." Ruud denkt dat hij sinds hij met Olcay is oprechter is. "Zij pikt het niet als ik ga sjoemelen met de waarheid.”

In juni ging het stel na vier maanden korte tijd uit elkaar omdat de presentatrice het moeilijk had met het plotselinge overlijden van haar ex. Toen ze elkaar een poos later weer tegen het lijf liepen bij RTL Boulevard, maakte dat opnieuw iets bij hen los. Sindsdien zijn Ruud en Olcay weer samen.