Premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers (R, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de coronapersconferentie.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers (R, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de coronapersconferentie. © ANP

Ruim 5,7 miljoen kijkers zien persconferentie 'nieuwe stijl’

De eerste coronapersconferentie van het nieuwe kabinet heeft gisteren gemiddeld ruim 5,7 miljoen kijkers getrokken. Dat zijn er minder dan de laatste extra ingelaste persconferentie van half december. Deze was op een zaterdagavond en trok toen bijna 6,9 miljoen kijkers. De laatste reguliere persconferentie een week eerder was goed voor 5,2 miljoen kijkers.

  1. Gortdroog blokfluitliedje komiek Bas Hoeflaak gaat viraal: ‘Het gaat los, ongelooflijk’
    met video

    Gortdroog blokfluit­lied­je komiek Bas Hoeflaak gaat viraal: ‘Het gaat los, ongeloof­lijk’

    Henry van Loon gaat staan, omarmt zichzelf, hij zucht en slikt. Lachen is uit den boze, maar kan hij zich inhouden nu zijn collega Bas Hoeflaak zingt dat ‘ie gaat ‘spelen met zijn fluit’? Het fragment uit LOL last one laughing is al dagen trending op sociale media en bedrijven als Albert Heijn en Spotify haken erop in. Genoeg reden voor Hoeflaak om Het Fluitlied daadwerkelijk uit te brengen.