Volledig scherm
Roxeanne Hazes © ANP / REMKO DE WAAL

Roxeanne reageert op liefdesbreuk en Donny heeft hulp nodig

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Roxeanne Hazes heeft vandaag voor de camera van Shownieuws kort maar krachtig gereageerd op de breuk tussen haar broer André en Monique Westenberg. ,,Het is al pijnlijk genoeg. En ik vind mijzelf echt niet de aangewezen persoon om daar verder iets van te vinden.”

Niemand minder dan Roxeanne heeft gereageerd op de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. 😮 "Het is al pijnlijk genoeg..." 😱

1,519 Likes, 132 Comments - Shownieuws (@shownieuws) on Instagram: "Niemand minder dan Roxeanne heeft gereageerd op de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg...."

Donny Roelvink heeft hulp nodig van zijn volgers. De realityster wil meer professionele content op zijn kanalen plaatsen, maar vraagt zijn fans wat ze graag willen zien.

Froukje de Both en haar liefje Jordy zijn stil van de schoonheid in Thailand.

Met beelden van zijn De avond van je leven-concert in Oostende brengt André Hazes speciale dank uit naar zijn Vlaamse fans. ,,Het was aan’’, aldus Hazes.

We moesten even goed kijken maar dit is echt Geraldine Kemper op een tennisbaan.

Romy Monteiro heeft last van stemmingswisselingen.

Nikkie Plessen wilde graag op de kiek met geföhnd haar.

Ondanks dat haar dochter Emma in Amerika zit, had Daphne Deckers een prima verjaardag.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft in hartje Los Angeles de tijd genomen om haar broek in een stel rode kniehoge laarzen te stoppen.

Martijn Krabbé houdt wel van een slokje evenwichtige melk vol smaakavontuur. ,,Neem je ook een flesje voor mij mee dan? Floris 41 lijkt me wel wat’’, reageert zijn kersverse vrouw Deborah.

Presentatrice Gwen van Poorten is met haar knalroze harembroek in een paar nepsparren gaan hangen.

Britt Dekkers ‘Talpaard’ George is niet fotogeniek geboren.

Chantal Janzen gooit er op deze koude herfstdag een kleurrijk plaatje met haar Rotterdamse maatje Fred van Leer tegenaan.

Monique Smit en haar muziekvriendje Tim Douwsma hadden een babydate.

Roxeanne Hazes moet het ceintuurtje van haar jumpsuit aantrekken nu ze flink wat kilo's is kwijtgeraakt.