Sylvia Geersen en Mariana Verbeek
Volledig scherm
Sylvia Geersen en Mariana Verbeek © RTL

‘Rommelige’ Zomer met Art sluit af met 418.000 kijkers

De laatste uitzending van Zomer met Art heeft gisteravond 418.000 kijkers getrokken. Te gast waren onder meer model Sylvia Geersen, Frans Bauer die zijn debuut als The Voice-coach maakt en zanger Niels Geusebroek. Uit berichten op sociale media wordt echter een ding duidelijk: de laatste aflevering was volgens kijkers vooral erg  ‘rommelig’ en ‘inhoudsloos’.

Loulou on Twitter

Phoe even bijkomen na dit chaotische, onsamenhangende, inhoudloze, achterlijke gesprek. #zomermetart

Twee Nederlandse vrouwen die close waren met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein: het klinkt als muziek in de oren om hun verhaal live uit te zenden. Maar voor de kijkers thuis bleek dat helemaal niet aan de orde. Zij ergerden zich groen en geel aan de twee tafelgasten van Art, die honderduit vertelden over hun ervaringen met Epstein.

Uit berichten op sociale media blijkt dat de kijkers zich vooral ergerden aan de ‘naïeve houding’ van de modellen. Zo stelde Sylvia Geersen haar borsten weer verkleind te hebben, nadat Epstein zijn ongenoegen uitsprak over haar toen juist net vergrootte decolleté. Ook kreeg Geersen een appartement aangeboden van Epstein, maar vertelde zij absoluut niet door te hebben dat daar meer achter schuilde dan slechts een vriendendienst.

‘Laatste aflevering #zomermetart vond ik ook de slechtste. Ligt niet aan #ericaterpstra,  voortaan zo’n model als #sylviageersen niet meer uitnodigen. #dom #geeninhoud. Haalt het programma verder naar beneden’, schrijft een kritische kijker op Twitter. En een ander: ‘Wat een ontzettend tenenkrommend programma’.

Art Rooijakkers
Volledig scherm
Art Rooijakkers © RTL

Kijkcijfers

Overigens heeft de laatste uitzending van Zomer met Art prima kijkcijfers weten te behalen. Het is zelfs een relatief goede score in vergelijking met de vorige afleveringen: de laatste weken kwam Rooijakkers niet boven de 354.000 kijkers van de eerste aflevering uit. 

De Slimste Mens trok gisteravond 1.389.000 kijkers en is daarmee de grote winnaar in de top 10 van best bekeken programma's. Op de tweede plek komt het Achtuurjournaal met 1.378.000 kijkers. Jinek was goed voor 820.000 nieuwsgierigen en het Spaanse dorp: Polopos wist 624.000 mensen te boeien. Rooijakkers eindigt met zijn laatste uitzending op de 17e plek in de top 25 van best bekeken programma’s.

Ilse Deckers🌹🌍 on Twitter

Wat is dit voor een chaotisch, onzinnig gesprek met @sylviageersen bij #zomermetart over #JefferyEpstein

AJPake on Twitter

Wat een onvoorstelbaar slecht item met die giechelhuppelkutten😳. Wat een slecht verhaal. Wordt dit niet vantevoren gescreend? Art weet er geen raad mee. Dramatisch slecht #zomermetart

Ellen on Twitter

Die laatste aflevering had wel wat meer inhoud mogen hebben 🙈🙈 #zomermetart

Saskia on Twitter

Waar kijk ik nou naar joh #zomermetart

Angela de Jong ziet geen toekomst in de talkshow van Art Rooijakkers, vertelde zij eerder al in De Ochtend Show to go. Het zijn geen urgente onderwerpen en de gasten zijn niet goed genoeg. Bekijk de video: