Volledig scherm
PREMIUM
What If (Netflix) © Netflix

Renee Zellweger staat vooral voor gek in What/If

Niet alles wat Netflix aanbiedt is de moeite waard. Neem de dramaserie What/If waarmee de abonneezender zijn kijkers bijna dagelijks stalkt met trailers en ronkende persberichten. De serie blijkt een goedkope imitatie van de speelfilm Indecent Proposal (1993), waarin een miljardair (Robert Redford) een jong stel een miljoen dollar aanbiedt om een nacht met de vrouw (Demi Moore) door te brengen.

In What/If gebeurt iets soortgelijks. Deze keer is het rijke zakenvrouw (Renee Zellweger) die een bijna failliet paar verleidt om voor een investering van 80 miljoen (inflatie!) in hun bedrijf de aantrekkelijke echtgenoot een nacht te bezitten. Weinig origineel dus, maar de uitwerking is helemaal rampzalig. Personages die geen moment geloofwaardig worden, totaal overbodige zijpaden en de vrijwel onherkenbare en graatmagere Zellweger die vooral voor gek staat.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.