Rene van der Gijp
Volledig scherm
Rene van der Gijp © Brunopress

René van der Gijp ging in gesprek met zijn overvaller

René van der Gijp heeft de jongen bezocht die een overval op zijn huis had gepleegd. Dat vertelde de voetbalanalist aan tafel bij Veronica Inside, toen het gesprek ging over de overval op het huis van PSV-speler Eran Zahavi. Vorig jaar werd Van der Gijp zelf ook slachtoffer van een overval thuis.

 1. Van der Gijp belaagd door mannen met hamers: ‘Ze stonden als een wilde te slaan’
  Update/video

  Van der Gijp belaagd door mannen met hamers: ‘Ze stonden als een wilde te slaan’

  René van der Gijp (59) is afgelopen maandagavond laat bij thuiskomst na de uitzending van Veronica Inside belaagd door drie onbekende mannen. De analyticus kwam in zijn auto aanrijden toen de onverlaten opdoken en met hamers probeerden de autoruiten in te slaan. De presentator kwam er zonder kleerscheuren vanaf, omdat het de mannen niet lukte door het beveiligde glas te komen en Van der Gijp weer wegreed. ,,Ze stonden als een wilde te slaan”, vertelde hij vanavond in Veronica Inside.
 2. Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.