Qmusic-dj Wim van Helden verwelkomt derde kindje

videoQmusic-dj Wim van Helden (35) is voor de derde keer vader geworden. Het ventje luistert naar de naam Gijs Benjamin en maakt het goed. ‘Het is een stevige, gezonde kerel’, reageerde de radio-dj vanmiddag live in de uitzending toen zijn collega Martijn Biemans hem belde.

Moeder en zoon doen het erg goed, laat Van Helden weten aan Biemans. ,,Ze heeft een fantastische prestatie geleverd. Voor alle vrouwen die ooit een kind hebben gebaard of vaker hebben gebaard: ik blijf me verbazen over de kracht die er in een vrouw zit”, klonk het nog enigszins beduusd uit de mond van de radio-dj.

Volgens Van Helden zal het krijgen van kinderen nooit wennen. ,,Het is weer anders hoor", merkte hij op. Er bleef bij Biemans echter één ding onduidelijk. ,,Weet je ook nog hoe hij heet of ben je dat al vergeten?", grapte hij. Van Helden bekende het inderdaad af en toe kwijt te zijn, maar herpakte zich toen. ,,Hij heet Gijs Benjamin. Het gaat hartstikke goed. Het is een stevige, gezonde kerel. Lekker groot al.”

Wim van Helden en zijn vriendin  Pauline zijn al de ouders van dochtertje Lieve Zoë (3) en zoontje Casper Lou (2).

Volledig scherm
Wim van Helden. © anp