Volledig scherm
© ANP Kippa

Ook Waylon en Sanne Wallis de Vries gaan Ali B. roasten

Met de toevoeging van Waylon en Sanne Wallis de Vries is het panel dat Ali B. op de pijnbank legt in The Roast of Ali B. compleet. Comedy Central maakte hun deelname vanavond bekend.

Met de toevoeging van Waylon zit er alsnog een Voice of Holland-collega in het roastpanel. Aanvankelijk had de rapper collega Anouk gevraagd om hem te komen roasten, maar zij zag daar niks in. ,,Ik vind het gewoon niet zo'n leuk programma en in het Nederlands helemaal niet. Het is gewoon heel stom en saai. Buitenlands, top!"

Naast Waylon en Sanne Wallis de Vries zijn ook Willie Wartaal, Johan Goossens en I Am Aisha van de partij om Ali B. het vuur na aan de schenen te leggen. Verder bestaat het Roast Panel uit Rob Geus, Henry van Loon, Prem Radhakishun, Ferry Doedens, Brace en Bugra Gedik. Sanne Wallis de Vries neemt als Roast Master de presentatie op zich.

De Roast of Ali B. wordt op 17 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”