André Hazes presenteert zijn show vanaf de bank.
Volledig scherm
André Hazes presenteert zijn show vanaf de bank. © Livemetandre.nl

Onlineshow André Hazes geplaagd door opstartproblemen

André Hazes (26) is een onlineshow begonnen waarin hij met twee van zijn beste vrienden live gaat. De eerste aflevering van Live met André, waarin de zanger contact maakt met mensen thuis, had gisteren wat kleine opstartproblemen.

,,Het draait allemaal om één ding: ik mis jullie gewoon, ik verveel me dood thuis. Ik wil contact met jullie’’. aldus Hazes over het format van de show die met een klein team wordt gemaakt. Zijn vriend Arno zorgt voor de muziek, zijn andere vriend Davy runt een prijzenpaleis.

Vanuit de Nederlandse huiskamers kan worden ingebeld. ,,Heb je een leuk verhaal, dan krijg je een prijs. Is het een slecht verhaal, dan ben je snel weg. Het hoeft niet perse waar te zijn’’, aldus Hazes met een knipoog. Verbinding maken met de mensen thuis ging verschillende keren mis. Zo waren ze niet te verstaan of verschenen ze op het verkeerde moment in beeld. Ook was ineens het productieteam te zien. Hazes: ,,Het gaat natuurlijk helemaal mis. Er klopt geen klote van, maar ze doen wel hun best.’’

De video werd om 23.00 uur gestreamed en is via YouTube bijna 10.000 keer bekeken.