Online condoleances Christina stromen binnen

Het condoleanceregister dat vrijdagochtend is geopend na het overlijden van prinses Christina stroomt direct al vol met reacties. Een half uur nadat de Rijksvoorlichtingsdienst had bekendgemaakt dat de prinses was overleden, betuigden al ruim 150 mensen er hun medeleven en dat aantal loopt erg snel op.

Mensen wensen de koninklijke familie en vrienden van Christina veel sterkte met hun verlies. ,,Heel erg veel sterkte met het verlies van jullie dierbare moeder, zus en tante en bovenal een heel bijzonder mens”, zo schrijft een van hen. ,,Vanmorgen het droevige nieuws gehoord van het overlijden van prinses Christina, van harte gecondoleerd hiermee. Zij was ook het symbool van herrijzend Nederland na de Tweede Wereldoorlog. Ze moge rusten in vrede”, aldus een ander.

Volledig scherm
Het condoleanceregister dat vrijdagochtend is geopend na het overlijden van prinses Christina stroomt direct al vol met reacties. © ANP
 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.