Olcay Gulsen.
Volledig scherm
Olcay Gulsen. © ANP Kippa

Olcay Gulsen bevestigt: Ik date weer met Ruud de Wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn weer aan het daten. De modeontwerpster heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. Vrijdag na de uitzending van het programma zijn de twee wat gaan drinken en ‘dat was heel gezellig’.

Volgens Gulsen heeft de uitzending waarin zij beiden te zien waren iets losgemaakt bij de twee. Het spontane drankje dat volgde heeft goed uitgepakt. Wel zegt Gulsen dat de twee het ‘heel rustig aan doen.’ Al langer werd er op sociale media gespeculeerd dat de voormalige tortelduifjes weer aan het daten zouden zijn. Zo reageerde de radio-dj geregeld op de posts van Gulsen.

De twee gingen in juni, na een relatie van vier maanden, uit elkaar. Volgens Olcay kwam dit mede door het overlijden van haar ex-vriend James Harris, die maar 41 jaar oud werd. De presentatrice had ‘tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten’. Ze liet zich dan ook niet troosten. Ruud vertelt daarover: ,,We werden opgejaagd door de pers, kregen amper tijd samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen.’’