Volledig scherm
Kanye West en Kim Kardashian © AFP

Nog maar twee weken oud, maar baby Psalm West is al een merk

Psalm West is nog maar veertien dagen oud, maar zijn naam is nu al door moeder Kim Kardashian geregistreerd als merk. Website TMZ heeft documenten waarin de realityster de naam van haar zoon als trademark laat vastleggen.

In de documenten staan ook al allerlei artikelen die onder het merk Psalm West zouden kunnen verschijnen. Zo kunnen er haaraccessoires, poppen, computersoftware, kleding, meubels, huidproducten en allerlei soorten speelgoed met zijn naam worden gelanceerd.

Voor de Kardashians is het overigens niet bijzonder dat de merknaam nu is vastgelegd. Alle kinderen van de realitysterren hebben hun eigen merk. Nog geen van de kinderen heeft daadwerkelijk producten gelanceerd onder hun naam.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”