A Bad Moms Christmas met Kristen Bell (Kiki), Mila Kunis (Amy), Kathryn Hahn (Carla).
Volledig scherm
A Bad Moms Christmas met Kristen Bell (Kiki), Mila Kunis (Amy), Kathryn Hahn (Carla). © iMDb

Nog 100 dagen tot kerst! Deze kerstfilms brengen je al in de sfeer

Terwijl we nog van de laatste zomerdagen aan het genieten zijn, is het vandaag precies 100 dagen tot Kerstmis. En dat betekent dat we langzaam klaar kunnen gaan zitten voor de kerstfilms die dit jaar op Netflix zullen verschijnen. Hier alvast wat films die je kunt verwachten.

 1. Het leven van Emily Brontë, een culinaire thriller en wéér een Pinocchio: zijn deze films de moeite waard?
  recensies

  Het leven van Emily Brontë, een culinaire thriller en wéér een Pinocchio: zijn deze films de moeite waard?

  Onze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Naast de eerder verschenen recensie van She Said over het Harvey Weinstein-schandaal, verschijnen morgen in de bioscoop ook het kostuumdrama Emily of Wuthering Heights-schrijfster Emily Brontë, een grimmige versie van het klassieke sprookje Pinocchio en de culinaire thriller The Menu.
 2. Marion Bloem schrikt van snelle brief met verzoek om lintje van overleden man terug te sturen

  Marion Bloem schrikt van snelle brief met verzoek om lintje van overleden man terug te sturen

  Zeven weken nadat schrijfster Marion Bloem afscheid moest nemen van haar man en schrijver Ivan Wolffers, viel er gisteren een brief op de mat: of ze zijn koninklijke onderscheiding terug wilde sturen. Het verzoek leidt tot verontwaardiging bij Bloem, ondanks dat ze wist dat het lintje ooit teruggegeven moest worden. ‘Heb veel zin om de mijne ook meteen op te sturen, er is zoveel om me voor te schamen.’