Volledig scherm
© Nicolette Kluijver met haar man Joost. ANP Kippa

Nicolette Kluijver kondigt scheiding aan

Nicolette Kluijver (34) heeft gisteravond laat op Instagram bekendgemaakt te gaan scheiden van Joost Staudt. ‘We zullen de beste vriendjes blijven', schreef de presentatrice onder een foto met een quote. Het bericht is inmiddels door Kluijver verwijderd. 

‘Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan', viel er gisteravond te lezen op het account van de blondine. Middels die quote maakte Kluijver bekend te gaan scheiden van chirurg Joost Staudt. Het verdrietige nieuwtje was echter weer binnen een mum van tijd verwijderd van haar account. 

In 2016 liet Kluijver in een interview met Grazia weten het lastig te vinden om monogaam te blijven. Tóch was ze toen van mening dat scheiden geen optie is. ,,Ook al gaat hij nu met twee secretaresses, of twee verpleegsters in de lift, dan moeten we daar gewoon uitkomen. We hebben drie kleine kinderen samen, dus in mijn hoofd is uit elkaar gaan echt geen optie", zei ze daarover.

Kluijver en Staudt hebben drie kinderen: dochter Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. De twee gaven elkaar in 2012 het jawoord. 

Het management van de presentatrice laat weten later vandaag met een statement naar buiten te komen. 

Volledig scherm
De inmiddels verwijderde post van Nicolette Kluijver. © Instagram
  1. Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    In een zomerperiode waarin traditioneel minder televisie wordt gekeken, stemmen alweer een week tussen de 1,2 en 1,4 miljoen mensen dagelijks op De Slimste Mens af op NPO 2. De quiz met Philips Freriks en Maarten van Rossem is bijna dagelijks na het Achtuurjournaal het best bekeken programma. Zo ook gisteravond toen 1,4 miljoen kijkers naar de 74-jarige quizmaster en het 75-jarige jurylid besloten te kijken op hun vrijdagavond.