Volledig scherm
Nick en zijn Lauren. © Bruno

Nick Carter 'kapot' nadat zijn vrouw miskraam krijgt

De vrouw van Nick Carter heeft na een zwangerschap van zes maanden een miskraam gehad. De Backstreet Boy is er kapot van, schrijft hij op Twitter. Het kindje is een meisje.

,,Ik keek er echt naar uit om haar over drie maanden in mijn handen te hebben. Ik ben diepbedroefd", aldus de 38-jarige Nick. Hij en zijn vrouw Lauren zijn al ouders van een tweejarig zoontje: Odin.

Nick toert momenteel solo door Zuid-Amerika en Mexico. Bijna had hij zijn concert van gisteren in Lima afgezegd. ,,Ik denk niet dat ik vanavond kan spelen, sorry Lima", schreef hij eerst. Later bedacht hij zich. ,,Het zal moeilijk worden, maar voor de liefde van mijn fans hier in Lima zal ik vanavond optreden.''

Yes dads take baths with their kids 😎. #toddlers #children #familytime #familyman #qualitytime

Een foto die is geplaatst door null (@nickcarter) op

  1. Oud-assistent castingbaas Gosschalk gehoord door zedenpolitie

    Oud-assistent casting­baas Gosschalk gehoord door zedenpoli­tie

    Guido Goossens, jarenlang de assistent van de in opspraak geraakte castingdirecteur Job Gosschalk, is gehoord door de afdeling zedendelicten van de politie Amsterdam. Aanleiding is het verhaal dat Goossens eind vorig jaar deed in het AD. Hij vertelde toen het ongeloofwaardig te vinden dat niemand bij het bedrijf Kemna Casting vermoedde dat hun boegbeeld, Job Gosschalk, zich decennia lang schuldig maakte aan seksuele intimidatie.