Volledig scherm
Nick en zijn Lauren. © Bruno

Nick Carter 'kapot' nadat zijn vrouw miskraam krijgt

De vrouw van Nick Carter heeft na een zwangerschap van zes maanden een miskraam gehad. De Backstreet Boy is er kapot van, schrijft hij op Twitter. Het kindje is een meisje.

,,Ik keek er echt naar uit om haar over drie maanden in mijn handen te hebben. Ik ben diepbedroefd", aldus de 38-jarige Nick. Hij en zijn vrouw Lauren zijn al ouders van een tweejarig zoontje: Odin.

Nick toert momenteel solo door Zuid-Amerika en Mexico. Bijna had hij zijn concert van gisteren in Lima afgezegd. ,,Ik denk niet dat ik vanavond kan spelen, sorry Lima", schreef hij eerst. Later bedacht hij zich. ,,Het zal moeilijk worden, maar voor de liefde van mijn fans hier in Lima zal ik vanavond optreden.''

  1. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoordbriefje overgrootvader

    Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoord­brief­je overgroot­va­der

    Daniel Radcliffe is in tranen uitgebarsten tijdens het lezen van het zelfmoordbriefje van zijn overgrootvader. Het papiertje werd de Harry Potter-acteur voorgeschoteld tijdens het BBC-programma Who Do You Think You Are?, dat de roots van de gasten onderzoekt. Radcliffes overgrootvader kwam een grote roof op zijn juwelenwinkel niet meer te boven, helemaal toen de man werd beschuldigd van het willen oplichten van de verzekering, omdat ,,Joden dat wel vaker doen’’.