Volledig scherm
Ronald en Monique tijdens de boottocht. © RTL

Monique (Married at First Sight) wil na intiem moment toch weer verder met Ronald

Leek het er vorige week nog op dat Married at First Sight-deelneemster Monique helemaal niets moest hebben van haar match Ronald, gisteravond stelde ze plotseling dat ze ‘de deur te snel’ had dichtgegooid. Ook Ronald leek in het RTL 4-programma weer gevoelens voor zijn bruid te krijgen, zo zagen 1,3 miljoen kijkers. Zijn de twee weer on speaking terms?

Monique wond er op de eerste avond van haar honeymoon op Mallorca geen doekjes om en deelde Ronald, aan wie ze door het team van experts na een reeks uitvoerige testen werd gekoppeld, direct mee dat ze er geen vertrouwen in had. Ze had het tijdens het jawoord al gevoeld en ze miste bovendien een seksuele klik. Ronald reageerde verbouwereerd, maar besloot er het beste van te maken.

Onder het mom ‘we gaan als vrienden verder’ besloot de zestiger uit Ermelo een boottocht met Monique te maken. ,,Het was gewoon hártstikke leuk. Er was verder niemand op die boot, het was privé. Wanneer maak je zoiets mee?’’, glimlachte zij naderhand. Cupido leek weer raak te hebben geschoten. ,,Het was een dag om nooit te vergeten en ik weet zeker dat hij er ook zo over denkt. De laatste paar dagen die ik met hem doorbracht, denk ik toch: kom op, laten we nog een poging wagen!’’

Na een passionele zoen op de hotelkamer, die volgens Monique ‘best lang’ duurde en die ze als prettig had ervaren, trok ze de stoute schoenen aan en nam ze Ronald tijdens een koffiemomentje apart. Terugkijkend had ze op de eerste avond ‘impulsief gereageerd’ en was ze haar date meer en meer gaan waarderen. ,,Ik wil ons toch nog een kans geven om de deur een klein stukje open te zetten’’, gaf ze openhartig toe.

Quote

Ik wil ons toch nog een kans geven om de deur een klein stukje open te zetten

Monique

Vakantie

Maar voor Ronald was het klaar. ,,Het heeft voor mij zo’n impact gehad dat ik niet wist wat ik wel en niet moest doen. Je mag best weten dat ik een goede vriend heb gebeld, die mij als advies gaf dat ik hier ook voor mezelf was. Zo van: probeer er alsnog van te genieten. Ik vond het leuk om met jou hier op vakantie te zijn, leuke dingen te doen. Maar daar scheiden onze wegen.’’

Op de vraag van Monique (59) of hij dan niet te veel naar zijn beste vriend Stefan had geluisterd, antwoordde Ronald dat dat niet het geval was. ,,Hij weet hoe ik in elkaar zit en ik ben hierdoor sterker geworden naar mezelf toe.’’ Op zijn hotelkamer gaf Ronald voor de camera toe dat het allemaal ‘raar’ had gevoeld. ,,Dat ze het dan ineens wel weer probeert. Als ze de eerste dagen was geweest zoals ze nu is, had het misschien wel een kans gehad.’’

Volgende week wordt in Married at First Sight duidelijk of het liefdesexperiment voor de overige koppels Mirjam en Pascal, Joost en Milly, Nick en Maxime en het homostel Peter en Paul wel een kans van slagen heeft.

Volledig scherm
Monique vertelt Ronald dat ze nog gevoelens voor hem heeft. © RTL
  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.