Volledig scherm
Ashley Graham. © anp

Model Ashley Graham in verwachting van eerste kindje

VideoHet Amerikaanse plussize topmodel Ashley Graham (31) is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakt ze vandaag bekend in een video op Instagram. ,,Surprise!’’, klinkt het enthousiast, terwijl ze haar babybuikje showt.

‘Vandaag, negen jaar geleden, trouwde ik met de liefde van mijn leven. Het is geweldig om die reis met mijn favoriete persoon te mogen maken’, schrijft Graham bij het bericht. Vervolgens maakt ze het babynieuws bekend: ‘Vandaag voelen we ons enorm gezegend, dankbaar en ontzettend blij dat we kunnen vieren dat ons gezin zich gaat uitbreiden. Het leven gaat nog mooier worden.’ 

In de video is Graham eerst alleen met de helft van haar lichaam in beeld. Niet veel later verschijnt ze volledig in beeld, waardoor haar babybuikje goed te zien is. ,,Surprise’’, roept ze uit.

Graham sierde onder meer de cover van Harper’s Bazaar en Sports Illustrated. Daarnaast werkte ze mee aan campagnes voor Bloomingdale’s en Target. De brunette zet zich regelmatig in voor body positivity en steekt niet onder stoelen of banken hoe ze daarover denkt. Ze plaatst regelmatig foto’s op Instagram waarop haar oneffenheden goed te zien zijn. Voor de nieuwe collectie van Swimsuits For All werden haar foto’s nauwelijks bewerkt. 

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.