Ondanks dat hij 125.000 euro had gewonnen, eindigde de uitzending zuur voor Arrold. Want in de koffer met het onbekende bedrag die hij al had uitgekozen en die hij óók had kunnen winnen, bleek 5 miljoen te zitten. De hoofdprijs.
Volledig scherm
Ondanks dat hij 125.000 euro had gewonnen, eindigde de uitzending zuur voor Arrold. Want in de koffer met het onbekende bedrag die hij al had uitgekozen en die hij óók had kunnen winnen, bleek 5 miljoen te zitten. De hoofdprijs. © RTL

Miljoenenjacht-verliezer Arrold mag definitief niet opnieuw spelen

Arrold van den Hurk, de man die door zijn eigen blunder miljoenen misliep bij Linda de Mols Miljoenenjacht, mag het spel niet opnieuw spelen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam vandaag besloten in een juridische strijd die al jaren duurt. 

  1. Linda de Mol had beduusde Arrold meer geld gegund

    Linda de Mol had beduusde Arrold meer geld gegund

    De notaris van de spelshow Miljoenenjacht is van mening dat kandidaat Arrold van den Hurk een deal sloot toen hij - ondanks dat hij daar in 2013 niet de intentie toe had - op de rode knop drukte en zo 125.000 euro mee naar huis kreeg. Dat heeft notaris Jan Piet van Harseler dinsdag in de Amsterdamse rechtbank verklaard. Presentatrice Linda de Mol, die ook werd opgeroepen in de bijzondere rechtszaak, had Van den Hurk meer geld gegund. Verslaggever Raymond Boere was in de rechtbank aanwezig. Lees hier het verslag terug.