Máxima kijkt tijdens staatsbezoek Ierland een tikkeltje hulpeloos rond

videoProtocollair verloopt het staatsbezoek aan Ierland voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima veel meer ontspannen dan het vorige aan koningin Elizabeth. De enige gemeenschappelijke factor in Londen én Dublin is de brexit.

Ze zouden de vredesbel luiden, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, aan het begin van hun driedaagse staatsbezoek aan Ierland.

Maar helaas; het is een aardige tippel van het presidentiële paleis naar de bel, door de tuin, in de regen. Dat willen de Ierse gastheren het Nederlandse koningspaar niet aandoen en dus treedt een zogeheten regenprogramma in werking: het luiden van de bel wordt zonder veel gedoe uit het programma geschrapt.

De vredesboom die het paar naast de bel zou planten, wordt praktisch naar het begin van het gazon achter het paleis gebracht. Gaatje in de grond, schop voor het koningspaar en graven maar.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.